söndag 20 augusti 2017

En dag på gröna lund

Fredrik fick följa med A med familj till gröna lund i lördags. Meningen var att kompisen JP skulle följa med, men han hoppade av. Det var ju lite trist, men Fredrik hade kul ändå. Vi hade räknat ut att 400:- skulle räcka till inträde och åkband, men så fort som överföringar till hans egna konto för sådana här events, börjar hans hjärna kalkylera förfaranden som kan generera överskott till andra inköp. 
Han räknade ut att, om han bara åkte 3 åk + inträde till spökhuset, så blev det pengar över till annat (spel och filmer). A lyckades till slut övertyga honom om att köpa ett åkband och det ångrade han inte. Det är ju inte ofta man går på grönan, och då får man inte vara snål.

Han hade åkt en massa olika saker. Här sitter han i en veteranbil. Det ser inte ut att gå fort.




En tur med karusellen.




Vi måste ta tag i det här med jeansshortsen. Jag får försöka förklara att, de inte är snygga. Vi köpte ju två par shorts för ett tag sen. Han är för rolig.

A bjöd på pizza och en öl. Det ser otroligt kallt och gott ut.




Radiobilarna är självklart ett måste när man är på grönan. Jag tror nästan att det är lag på att man måste åka några varv. Det går inte att missa vem som är Fredrik.



Vi hörs snart!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar