tisdag 29 augusti 2017

Fredrik är lite krasslig

I lördags ringde Fredrik och sa att han hade ont i halsen och hostade. Han ville ha halstabletter med "isbjörnen på". Han skulle träffa A och JP i sickla för en liten mysfika. A var supersnäll och köpte tabletterna åt honom. Han fick även en stor räkmacka av henne. Hon är bussig hon.



JP är en skön kille. A gick på toaletten, och när hon kom ut så möttes hon av denna uppvisning:




A, JP och Fredrik kunde inte få nog av varann, så i söndags åkte de hem till A och fick hjälpa till att göra pizza.
JP ser väldigt koncentrerad ut. Osten måste fördelas jämt.



Det ser verkligen supergott ut. Grabbarna var nog hemskt nöjda.



Igår ringde han och sa att hostan blivit värre och att han behövde hostmedicin. Jag tyckte då att det är bäst om han går till en läkare, som kan skriva ut rätt medicin, så att man inte köper fel sort och förvärrar saken. I morse berättade han att S bokat en tid åt honom. Fredrik var ju riktigt dålig i påskas och fick ligga på sjukhus i en vecka. Han hade fått en infektion i lungsäcken och det var riktigt illa. Han fick opereras akut och de tömde lungsäcken på 1,5 liter vatten. Det är därför lite läskigt när han blir hostig och då måste man kolla honom så att lungorna inte råkar illa ut igen.

De hade varit hos läkaren idag och han hade fått penicillin.

Vi ska ha kräftskiva i helgen och jag frågade om han vill komma. Det ville han. Sen tog det nån halvtimme, så ringde han mig och sa att hans tjej fyllde år på lördag och att han skulle fira henne istället. Vi får ha en egen liten kräftskiva nästa gång han kommer hit. Det skulle han gilla.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar