onsdag 29 augusti 2018

Ingen surf. Ingen facetime

Det blev lite kaotiskt igår. Fredrik kunde inte ringa med facetime. Det gick bra igår morse, men på eftermiddagen slutade det att fungera.
Eftersom jag bor långt från honom, och de som jobbar på boendet, inte är så tekniska, så blev det lite problem.
Jag sa att antingen har du för många bilder och filmer i mobilen och facetime inte har tillräckligt minne till att fungera, eller så är surfen slut.
Det är svårt att förklara för honom vad surf är. Jag fick försöka med, att han bara har ett antal facetimepluppar att ringa för per månad. Är de slut, så går det kanske inte att facetima. Han verkar ha förstått.

Det var så det var. Jag gick in på hans Comviqsida och kollade. Han har 5GB surf per månad och han har facetimat loss rejält. Han får nya om 3 dagar.  

Han har börjat gå ut på dagarna på jobbet och fotograferar. Det är bra, för då rör han på sig lite. Han åker dock in till stan och går omkring och tittar lite och får lite motion där med. Bilderna skickar han till mig och andra såklart.

Här har han förmodligen varit nere i hamnen i Nacka Strand eftersom hans jobb ligger där. 

Här har han lyckats fota kaknästornet. Det ser ut som om han fotat under en båttur.

Alla som bor i nacka, känner väl igen Jarlabergs vattentorn.

Denna skulptur kanske står utanför Nacka Forum.


En liten hund som hängde på väggen inne på toaletten på ett café i Bagarmossen. I Bagarmossen ligger tydligen en filmbutik som han brukar åka till.

Det här ser ju gott ut.

Detta är en sparbössa som han fick i julklapp. Det finns förmodligen inga pengar i den.

Avslutar med en discolightbild som han tagit på jobbet.

Vi hörs!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar