söndag 25 februari 2018

Äntligen ett nytt spel

Det är svårt för Fredrik att vänta på saker. Han hittade en liten spelkonsol som innehöll 80 spel och vi tyckte att det var kanske bättre att köpa ett sådant, än att köpa till enstaka spel till PS Vitakonsolen. Spelen i konsolen kanske inte är lika bra som till PS vita, spelar kanske inte så stor roll. Att han nu inte kunde köpa spelet omgående, var trist tyckte han. 
Han ringde ett par gånger innan vi träffades i tisdags och försökte få oss att föra över pengarna tidigare, men han fick vänta och det gick bra till slut.

Vi träffades, som vi bestämde, efter jobbet i tisdags och gick till kulturhuset och fikade först. Vi drack en cappuccino och åt en smörgås.




Sjävklart, tog vi som vanligt några snapbilder.




Sen gick vi och letade upp en bankomat och tog ut 500:-. Fredrik skulle bege sig till spelbutiken och då han talar lite otydligt, så förstod jag inte riktigt var den låg. Det lät som han sa Karlaplan 13 och att han skulle åka tillbaka till Slussen för att sen byta tåg och åka dit. Eftersom vi befann oss vid T-centralen, så förklarade jag för honom att han inte behövde åka till Slussen, utan kunde ta ett tåg direkt dit. 
Jag åkte med honom för att vara säker på att han hittade, och det visade sig att Karlaplan var korrekt. Nr 13 var inte gatunumret, utan numret på tåget som tog oss dit. 
Vi hamnade i fältöversten och han visade vägen till Game Stop. där köpte han den nya spelkonsolen och sålde ett annat spel som han fick 40:- för.

En mycket nöjd Fredrik åkte sedan hem. 



Ha det!!
Sussi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar