måndag 7 oktober 2019

Fredrik har fyllt 46 år

Fredrik fyllde 46 år den 20:e september. Vi hade kalaset den 21:a, så det är ett tag sen. Fy på mig som inte bloggat detta tidigare.

Han har alltid varit AIK:are, men sedan i somras, så har han bytt lag till Hammarby. Kanske berodde det på att vi tittade på en hammarbymatch och att han ville bli lika glad som Thomas och grannen Micke när Hammarby vann.
Det skreks en del i soffan under matchen som Fredrik tyckte var roligt.

Han ville ha hammarby- och dödskalleprylar. Pengar stod som vanligt också på önskelistan.

Av mig fick han pengar, en hammarbymössa och en halsduk.

Av Jimmi fick han denna fina dödskallemask.



Det var inte många som kunde komma på hans kalas. Några sjuka och andra jobbade. Kompisen JP ville inte komma själv, så Fredrik fick bli firad av honom helgen efter hemma hos Anette.

Anette tog detta fina kort. Märk att han har samma outfit på sig 😉. Dödskallemasken lämnade han hemma.


Här sitter min son Jimmi och en av Fredriks granne.

Han hade beställt en hammarbytårta och detta var det närmaste vi kunde komma. Han hade sagt att det skulle stå "Fredrik hejar på hammarby" på tårtan, men det blev för mycket text, så det fick bli bara Hammarby, och såklart, Fredrik 46 år.
Det bjöds också på äppelkaka, bullar och godaste sirapskakorna.

Han fick 500:- av Roffe. Här poserar han med sitt kort och peng. Inte bästa bilden på honom. Jag skulle tagit fler kort som jag kunde välja mellan, men nu blev det som det blev.

SnyggJimmi sitter i bakgrunden och ser lite avis ut.



Här är han i kostym med sin dödskallemask. Roffe står bredvid.

Nästa helg skall han komma och hälsa på. Vi får hoppas att det inte regnar som det gör idag. Vi ska väl åka in till spelbutiken som vanligt och sen har vi lovat att vi ska kasta pil (eller dart som det så fint heter). Fredrik ringde mig på facetime för ett par veckor sen när vi var över hos grannen och kastade. Han sa då att han var väldigt duktig på det, så upp till bevis!!!

Vi hörs!!
Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar